Hatt med pompong Macron RWC France 2023 St Etienne x5

Hatt med pompong Macron RWC France 2023 St Etienne x5

Börjar på: 1 469,13 kr

1 273,11 kr

-13%
Stöd France rugbylag med stil med Macron RWC 2023 St Etienne keps. Upplev spelets intensitet med stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

1 273,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Hatt med pompong Macron RWC France 2023 St Etienne x5

- Färg: "Bleu, blanc, rouge

Mössa med pom-pom Macron RWC France 2023 St Etienne är ett måste för alla fans av rugby och det franska landslaget. Mössan är designad av det kända sportmärket Macron och är snygg, bekväm och perfekt för att visa ditt stöd för laget France vid nästa Rugby World Cup 2023.

Mössan har den franska flaggans symboliska färger: blått, vitt och rött. Dessa färger symboliserar stolt France -rugbylagets historia och värderingar, liksom hela landets. Med den här kepsen kan du visa din patriotism samtidigt som du håller dig varm och snygg under rugbymatcher på vintern.

Kepsen är dekorerad med en pompom, vilket ger produkten en touch av fantasi och skoj. Logotypen Macron, ett erkänt kvalitetsmärke inom sportvärlden, är också broderad på kepsen, vilket vittnar om dess äkthet och hållbarhet. Du kommer att kunna bära den här kepsen säsong efter säsong och stödja France rugbylaget i alla dess tävlingar.

Kepsens skärning är bekväm och anpassar sig lätt till alla huvudstorlekar. Det mjuka, varma tyget skyddar mot kyla och vind och ger optimal komfort. Så att du kan stödja ditt favoritlag på läktaren eller under dina vinteraktiviteter utomhus.

Denna mössa med pom-pom Macron RWC France 2023 St Etienne är ett måste för alla rugbyfans och fans av laget France. Den är också en perfekt present till vänner och familj som brinner för rugby och är stolta över sitt land. Så lägg till denna mössa i din samling av rugbyprylar och var redo att heja på France -laget vid nästa världsmästerskap 2023. Allez les Bleus !

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127521
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC