Trolleyväska med hårt skal Cardiff Blues XL 2022/23

Trolleyväska med hårt skal Cardiff Blues XL 2022/23

864,38 kr

744,80 kr

-14%
Bär dina saker med stil med Cardiff Blues XL 2022/23 trolleyväska, designad av Macron för rugbyfans.

Slut i lager

Beskrivning

Trolleyväska med hårt skal Cardiff Blues XL 2022/23

Cardiff Blues XL 2022/23 trolleyväska med hårt skal från Macron är ett måste för alla rugbyfans. Väskan är utformad för att ge maximalt skydd för dina tillhörigheter och är perfekt för resor och sportresor.

Väskan är tillverkad av ett slitstarkt hårdskal och är utformad för att tåla stötar och väder och vind. Den har ett rymligt huvudfack som är perfekt för förvaring av rugbykläder och utrustning. Den har också flera ytterfickor för småsaker som skor, vattenflaska eller nycklar.

Med sina robusta hjul och infällbara teleskophandtag är denna trolleyväska lätt att transportera och manövrera, även i den tuffaste terrängen. Den har också vadderade handtag för optimal komfort när du är på resande fot.

Den eleganta, moderna designen på Cardiff Blues XL 2022/23 trolleyväska gör den till ett måste för alla lagets supportrar. Dess broderade logotyp och emblematiska färger kommer inte att gå obemärkt förbi när du är på resande fot. Visa stolt din passion för rugby med denna trolleyväska i toppkvalitet.

Oavsett om du är en professionell spelare eller ett inbitet fan, kommer denna Cardiff Blues XL 2022/23 trolleyväska att vara din perfekta följeslagare för alla dina rugbyrelaterade resor. Förlita dig på Macron, ett varumärke som är känt för sin expertis inom sportkläder och utrustning, för att förse dig med en högkvalitativ, hållbar produkt.

Lämna inte dina tillhörigheter åt slumpen när du reser till rugbymatcher. Välj Cardiff Blues XL 2022/23 trolleyväska med hårt skal från Macron och res med sinnesfrid, med dina tillhörigheter väl skyddade och organiserade. Vänta inte längre, beställ denna trolleyväska nu och gör dig redo att stödja ditt favoritlag med stil och praktiska egenskaper.

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 58554542
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Cardiff Blues