Polotröja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023

Polotröja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023

Börjar på: 440,74 kr

416,13 kr

-6%
Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023 polotröja från Macron, för blivande rugbymästare.

Slut i lager

Beskrivning

Polotröja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023

Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023 polotröja för barn från Macron är ett måste för alla unga rugbyfans. Denna polotröja är det perfekta plagget för att stödja Pays de Galles rugbylandslaget vid nästa Rugby World Cup 2023. Den är designad för juniorer och är perfekt anpassad till deras kroppsform och gör att de kan visa sitt stöd med stil och stolthet.

Polotröjan är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Det ventilerande tyget håller ditt barn svalt och torrt även under de mest intensiva matcherna. Den är också lätt att sköta, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Polotröjans design är inspirerad av de ikoniska färgerna i Pays de Galles-flaggan, med den berömda röda draken och det rutiga mönstret. Det officiella laget och RWC 2023-loggorna finns också med, vilket ger en touch av äkthet till detta sportplagg.

Oavsett om ditt barn spelar rugby eller bara är ett fan av landslaget så kommer den här polotröjan att bli ett måste i garderoben. Den kan bäras på träningar, matcher eller till och med varje dag för att visa sitt stöd för laget. Med den här polotröjan kan ditt barn känna sig som en riktig medlem i Pays de Galles-laget.

Missa inte chansen att få den här officiella Pays de Galles -polotröjan före nästa Rugby World Cup 2023. Den kommer inte bara att vara en värdefull souvenir, utan också ett sätt att visa ditt stöd för ditt favoritlag. Så ge ditt barn denna Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023 polotröja från Macron idag!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 58564003
Färg röd
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Team Pays de Galles