Polotröja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC

Polotröja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC

Börjar på: 428,50 kr

393,11 kr

-8%
Anamma Pays de Galles -lagets rugbystil med Macron-polotröjan för barn, ett måste för unga fans av sporten!

Slut i lager

Beskrivning

Polotröja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC

Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC polotröja för barn från Macron är det perfekta valet för unga rugbyfans. Polotröjan har de ikoniska Pays de Galles -färgerna och Rugby XV Merch CA LF RWC-logotypen och erbjuder en autentisk och klassisk look för alla rugbyfans.

Denna junior polotröja är särskilt utformad för barn och tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa optimal komfort hela dagen. Det mjuka tyget som andas gör att ditt barn kan röra sig fritt på och utanför planen.

Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC polotröja för barn är perfekt för att heja på ditt favoritlag på matcher eller för vardagskläder som ett inbitet fan. Oavsett om du spelar rugby med kompisar eller går till skolan är denna polotröja ett måste för alla unga rugbyfans.

Med sin eleganta design och högkvalitativa finish är denna polotröja både bekväm och snygg. De präglade detaljerna på kragen och ärmarna ger detta sportiga plagg en touch av originalitet. Ditt barn kommer att vara stolt över att bära färgerna på sitt favoritlag med denna polotröja Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC.

Denna polotröja finns i storlek junior och passar barn i alla åldrar och är perfekt för rugbyträningspass eller matcher. Den är också en perfekt present till unga rugbyfans som vill visa sitt stöd för sitt landslag.

Sammantaget är Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC polotröja från Macron ett måste för alla unga rugbyfans. Ge ditt barn ett kvalitetsplagg som gör att de stolt kan visa sitt stöd för sitt favoritlag. Missa inte chansen att lägga till den i ditt barns garderob nu!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 58564027
Färg röd/svart
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Team Pays de Galles