Långärmad träningströja Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC 2023

Långärmad träningströja Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC 2023

Börjar på: 864,38 kr

792,22 kr

-8%
Träna som mästarna med den långärmade rugbytröjan Pays de Galles Macron. Redo för RWC 2023!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 864,38 kr

792,22 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad träningströja Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC 2023

Den långärmade träningströjan Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC 2023 är ett perfekt val för passionerade rugbyfans. Tröjan är designad av det välkända varumärket Macron och är ett måste för Pays de Galles -supportrar och rugbyfans i allmänhet.

Tröjan är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark, vilket gör den till det perfekta valet för intensiva träningspass. De långa ärmarna ger extra skydd mot väder och vind, medan det andningsbara tyget håller kroppen sval och torr under de mest intensiva träningspassen.

Förutom att vara funktionell har den här tröjan också en snygg, modern design som met framhäver Pays de Galles:s ikoniska färger. Med den berömda röda draken broderad på bröstet och Macron -logotypen på armen är denna tröja en riktig hyllning till Pays de Galles nationella rugbylag.

Oavsett om du är en hängiven rugbyspelare eller en hängiven supporter är den här tröjan ett viktigt tillskott till din sportgarderob. Bär den på träningen för att visa ditt stöd för laget och för att träna som en riktig Pays de Galles-spelare.

Dessutom är den här tröjan perfekt för sportevenemang, utekvällar med vänner eller bara för att visa din stolthet över Pays de Galles. Rugby World Cup 2023 närmar sig med stormsteg, så nu är det perfekta tillfället att lägga vantarna på denna tröja och göra dig redo att stötta ditt favoritlag.

Vänta inte längre och få tag på Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC 2023 långärmad träningströja nu. Med sin överlägsna kvalitet, snygga design och hyllning till Pays de Galles nationella rugbylag, är det ett köp du inte kommer att ångra. Så kom igen och visa din passion för rugby och ditt stöd för Pays de Galles med denna måste-ha tröja från Macron.

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 58564034
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Pays de Galles
Egenskaper Lång ärm
Sortiment RWC