Långärmad träningströja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC

Långärmad träningströja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC

Börjar på: 808,02 kr

722,20 kr

-11%
Träna som proffsen! Långärmad träningströja för barn Pays de Galles från Macron för morgondagens rugby.

Slut i lager

Beskrivning

Långärmad träningströja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC

Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC långärmad träningströja för barn från Macron är det perfekta valet för alla unga rugbyfans. Tröjan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för komfort, hållbarhet och träningsprestanda.

Tröjans design är inspirerad av den berömda walesiska flaggan, med ljusa färger och subtila detaljer som hyllar arvet och stoltheten hos Pays de Galles nationella rugbylag. Tröjans figurnära silhuett ger full rörelsefrihet, så att ditt barn kan koncentrera sig på sitt spel utan att hindras av sin utrustning.

Den här tröjan är perfekt för unga rugbyspelare junior, eftersom den har långa ärmar för optimalt skydd mot väder och vind och mot den tuffa kontakten i spelet. Dessutom transporterar det andningsbara tyget bort fukt så att ditt barn hålls torrt och bekvämt under intensiva träningspass.

Oavsett om ditt barn drömmer om att bli en professionell rugbyspelare eller bara gillar att spela med sina vänner, är Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC långärmad träningströja för barn det perfekta tillskottet till deras samling av rugbydräkter. Uppmuntra deras passion för sporten med denna högkvalitativa tröja, utformad för att inspirera dem att uppnå sina mål på planen. Beställ nu och gör ditt barn till en sann supporter av Pays de Galles!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 58564035
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Team Pays de Galles
Sortiment RWC