Baddräkt för kvinnor Gilbert Xact

Baddräkt för kvinnor Gilbert Xact

Börjar på: 480,21 kr

448,03 kr

-7%
Franska storlekar som standard

Börjar på: 480,21 kr

448,03 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baddräkt för kvinnor Gilbert Xact

När idrottarna kommer ut på planen behöver de utrustning som inte bara skiljer dem från motståndarna, utan också ger dem möjlighet att utveckla sin passion och talang för spelet. Det är viktigt att tröjorna inte bara är bekväma, utan också anpassade till spelarnas behov. Det är därför Gilbert har designat den perfekta matchtröjan och introducerar Xact Plain matchtröja.

Det 100% polyestertyg med öljetter som utgör hela tröjan kontrollerar fukt och luftcirkulation bredvid huden för att dra bort värme från kroppen. Detta förhindrar att spelarna blir överhettade i de tuffaste stunderna.

Tröjans högkvalitativa specifikation inkluderar bomullstwillränder vid krageöppningen och viktiga tryckpunkter för extra styrka. Spelarna behöver maximal rörelsefrihet när de spelar och de förstärkta sömmarna på denna Xact -tröja ger den extra hållbarhet.

Xact Plain Match Shirt är perfekt för alla skolor eller klubbar med möjlighet till anpassning och ett brett utbud av färger och mönster som passar ditt lag. Denna modell är enfärgad med vita passpoaler. Färgerna inkluderar: enfärgat rött, grönt, svart, marinblått, royal, himmel, brunt och mörkt marinblått.

Xact Plain Match Shirt finns i storlekar från 2XS till 3XL och riktar sig till en bred målgrupp.

Sammansättning: 100% polyester

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 8141050
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen