Baddräkt för kvinnor Gilbert Xact Hoops

Baddräkt för kvinnor Gilbert Xact Hoops

Börjar på: 504,22 kr

468,08 kr

-7%
Franska storlekar som standard

Börjar på: 504,22 kr

468,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baddräkt för kvinnor Gilbert Xact Hoops

När idrottarna kommer ut på planen behöver de utrustning som inte bara skiljer dem från motståndarna, utan också ger dem möjlighet att utveckla sin passion och talang för spelet. Det är viktigt att tröjorna inte bara är bekväma, utan också anpassade till spelarnas behov. Det är därför Gilbert har designat den perfekta matchtröjan och introducerar Xact Hoops matchtröja.

Det 100% polyestertyg med öljetter som utgör hela tröjan kontrollerar fukt och luftcirkulation bredvid huden för att dra bort värme från kroppen. Detta förhindrar att spelarna överhettas i de tuffaste stunderna.

Tröjans högkvalitativa specifikation inkluderar bomullstwillränder vid krageöppningen och viktiga tryckpunkter för extra styrka. Spelarna måste kunna njuta av maximal rörelsefrihet när de spelar och de förstärkta sömmarna på denna Xact-tröja ger den extra hållbarhet.

Matchtröjan Xact Hoops är perfekt för alla skolor eller klubbar, med möjlighet att anpassa den och ett brett utbud av färger och mönster som passar ditt lag. Hoops design finns i två färger: svart/vit, svart/amber, dark navy/light sky, röd/svart eller dark navy/sky med vit piping på båda sidor.

Finns i storlekar från 2XS till 3XL, beställ din Xact Hoops matchtröja idag.

Sammansättning: 100% Polyester Eyelet

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 8141150
Färg himmel/marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen