Sweatshirt Gilbert Pro Warmup

Sweatshirt Gilbert Pro Warmup

Börjar på: 768,33 kr

688,14 kr

-10%
Franska storlekar som standard

Börjar på: 768,33 kr

688,14 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt Gilbert Pro Warmup

Under uppvärmningen måste spelarna vara redo för matchen, både fysiskt och mentalt. Detta kräver kläder som erbjuder effektivitet och kvalitet, så att bäraren är utrustad för att gå ut på planen och sätta sin prägel på spelet empreinte.

Gilbert har arbetat med sina leverantörer för att utforma en topprodukt vars prestanda ligger i centrum för vår oro. För användning på och utanför planen är Pro Warm Up Top en basprodukt för alla spelare, som ger värme och komfort. Den här tröjan är tillverkad i ett tekniskt tyg som ger rörelsefrihet, vilket är viktigt för att förbereda sig inför säsongens matcher.

Sömmarna är förstärkta, vilket är perfekt för uppvärmningsövningar, och dess vattenavvisande egenskaper i ett lager gör att du kan skydda dig mot vinterförhållanden utan att behöva bära en jacka.

Uppvärmningströjan Pro är tillverkad av stretchmaterial som andas och har en stretchkrage för enkel avtagning.

Pro Warm Up är lämplig för alla spelnivåer och finns i svart eller marinblått, i storlekar från S till 3XL, för en snygg, professionell look på och utanför planen.

Om du letar efter en topprodukt som ger komfort utan att något kommer i vägen före en match, är Pro Warm Up Top tillgänglig för dig nu.

Sammansättning: 100% polyester: Interlock 75D med TPU-membran

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 8150370
Färg mörk marinblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pro