Förpackning med 10 munskydd för barn Gilbert Viper [Storlek Barn]

Förpackning med 10 munskydd för barn Gilbert Viper [Storlek Barn]

1 395,67 kr

1 290,63 kr

-8%
Skydda dina unga spelare på planen med självförtroende tack vare Gilbert Viper munskydd för barn. Det finns i en rad olika färger, är tandvänligt och effektivt mot stötar.

Slut i lager

Beskrivning

Förpackning med 10 munskydd för barn Gilbert Viper

Det är viktigt att spelarna kommer in på planen med självförtroende och beslutsamhet att prestera. Alla junior- och vuxenspelare kan känna sig trygga när de går ut på planen med munskyddet Gilbert Synergie Viper.

Det förformade munskyddet hjälper spelarna att försvara sig mot alla slag, så att de kan stå emot testerna från de tuffaste spelarna i världen. Med extra väggtjocklek minimerar munskyddet trauma mot käke och skalle och minskar risken för skador.

Boil-and-bite-metoden är rapide och effektiv, så att spelarna kan använda munskyddet så snart som möjligt efter köpet, samtidigt som det fortfarande är skräddarsytt specifikt för deras tänder.

Estetiskt har Synergie Viper munskydd en snygg viper-design som finns tillgänglig i: Röd/Svart, Svart/Vit, Rose/Vit, Grön/Vit eller Blå/Vit och är lämplig för senior- och juniorspelare, från rugbyskola till elitnivå.

Skaffa ditt idag och gå ut på planen med självförtroende.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 85516403-10
Färg svart/vit
Färg Svart
Storlek Barn - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Sortiment Viper