Rugby-axelvaddar för barn Gilbert XP 1000

Rugby-axelvaddar för barn Gilbert XP 1000
Börjar på: 1 297,73 kr

Slut i lager

Beskrivning

Rugby-axelvaddar för barn Gilbert XP 1000

Om du letar efter den ultimata skyddsvästen som du kan lita på på rugbyplanen, då är XP1000 från Gilbert Rugby det bästa du kan hitta. Som rugbyspelare vet vi att skador kan vara ett stort problem när du ger dig ut på planen, och därför har vi utvecklat ett sortiment av robusta skyddsvästar för dig, utformade med rugby i åtanke. XP1000 ligger högst upp i högen.

Den skottsäkra XP1000-västen har 12 strategiskt placerade kuddar på armar, bröst och rygg för att täcka biceps, bröstben, njurar och revben, samt en stor ryggkudde för extra skydd vid en tackling eller tackling.

I rugby är det viktigt att känna sig trygg utan att vara begränsad i sina rörelser. Med den skottsäkra västen Gilbert har vi utvecklat våra axelvaddar i samarbete med professionella rugbyspelare för att säkerställa ett fullt rörelseomfång utan begränsningar som skulle äventyra prestationen.

XP1000 har ett 3D-gjutet system som ger ultimat flexibilitet och täckning, fungerar som en andra hud och samtidigt bibehåller stötdämpningen. Den 4-vägsstretch som vi har använt förbättrar rörelseomfånget och är utformad för att påskynda bortförseln av fukt från hudytan. Kroppen förblir torr och den kylande effekten elimineras.

Det högpresterande kompressionstyget X1 stöder dina muskler och förbättrar blodcirkulationen för att ytterligare förbättra prestandan på planen. Dessutom ger fastwickx dry insert-tyget spelarna förbättrad andningsförmåga.

Storlekar för vuxna från Small till 2-X Large. Med sin heltäckande stoppning av överkroppen och högpresterande konstruktion är XP1000 ett utmärkt alternativ för klubbrugbyspelare på alla nivåer.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 8552360
Färg svart/kolad
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior