Förpackning med 10 munskydd för barn Gilbert Viper Pro3 [Storlek Barn]

Förpackning med 10 munskydd för barn Gilbert Viper Pro3 [Storlek Barn]

2 791,33 kr

2 612,84 kr

-6%
Skydda ditt barns tänder med munskyddet GILBERT Viper Pro 3: 3 lager för optimalt skydd och bekväm passform. Finns i flera olika färger.

Slut i lager

Beskrivning

Förpackning med 10 munskydd för barn Gilbert Viper Pro3

Om du letar efter ett munskydd som ger dig en hög skyddsnivå behöver du inte leta längre än till GILBERT Viper Pro 3 munskydd.

Detta unikt utformade munskydd ger ultimat skydd tack vare sin komplexa 3-lagers konstruktion och förformade form, kombinerat med integrerade Easy Breathe-hål för att optimera luftflödet och minimera risken för kvävning.

3 skyddslager som är speciellt utformade tillsammans för att ge ett flerskiktat skyddssystem som kombinerar hårdare och mjukare komponenter för att ge optimalt skydd, kombinerat med en bekväm passform.

Vi har utvecklat extra väggtjocklek för att minimera trauma mot käke och skalle och minimera risken för skador. Med hjälp av den förformade formen kan Viper Pro 3 enkelt formas efter din käke och dina tänder med den vanliga kok- och bittekniken.

Easy Breath-tekniken ger en optimal, bekväm passform, medan högpresterande EVA-polymer säkerställer enkel andning på port, samt förmågan att uttrycka dig själv.

Viper Pro 3 är lämplig för alla spelnivåer och erbjuder maximala skyddsnivåer för både nybörjare och professionella spelare.

Finns för vuxna och junior i följande färger: Navy/Rose, Svart/Röd, Svart/Vit.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 85523703-10
Färg marinblå/rosa
Färg Blå
Storlek Barn - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Sortiment Viper