Munskydd för barn Gilbert Viper Pro3 [Storlek Junior]

Munskydd för barn Gilbert Viper Pro3 [Storlek Junior]

2 791,33 kr

2 612,84 kr

-6%
Ett högkvalitativt rugbymunskydd för barn som ger optimalt skydd och perfekt passform tack vare den unika flerskiktsdesignen.

Slut i lager

Beskrivning

Munskydd för barn Gilbert Viper Pro3

Om du letar efter ett munskydd för rugby som erbjuder den högsta skyddsnivån behöver du inte leta längre än Viper Pro 3-munskyddet från Gilbert.

Detta unikt utformade munskydd ger ultimat skydd tack vare sin komplexa 3-lagers konstruktion och förformade design, kombinerat med integrerade Easy Breathe-hål för att optimera luftflödet och minimera risken för kvävning.

3 lager av specialdesignat skydd kombineras till ett flerskiktat skyddssystem som kombinerar hårdare och mjukare komponenter för att ge optimalt skydd, kombinerat med en bekväm passform.

Vi har utvecklat extra tjocka väggar för att minimera trauma mot käke och skalle och minimera risken för skador. Tack vare sin förformade form kan Viper Pro 3 enkelt formas efter din mun och dina tänder med hjälp av standardtekniken Boil and Bite.

Easy Breath-tekniken erbjuder en integrerad andningskanal som i kombination med den högpresterande EVA-polymerkonstruktionen ger optimal passform och komfort och säkerställer enkel andning och tal på port.

Viper Pro 3 är lämplig för alla spelnivåer och erbjuder maximala skyddsnivåer för elitidrottare, clubs och rugbyskolor.

Finns i seniorstorlek eller junior i följande färger: Navy/Rose, Svart/Röd, Svart/Vit.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 85523903-10
Färg svart / vit
Färg Svart
Storlek Junior - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior