Rugbyhjälm för barn Gilbert Falcon 200

Rugbyhjälm för barn Gilbert Falcon 200

Börjar på: 416,25 kr

354,06 kr

-15%

Slut i lager

Beskrivning

Rugbyhjälm för barn Gilbert Falcon 200

Letar du efter det bästa värdet i rugby huvudskydd junior? Låt oss introducera dig till Falcon 200. Vårt mest populära junior huvudskydd, som ger exceptionellt värde för pengarna, Falcon 200 är ett rimligt prissatt huvudskydd packat med funktioner och fördelar som hjälper till att hålla dina barn säkra när de spelar rugby.

Huvudskyddet Falcon 200 har utvecklats speciellt för rugby junior och finns i en mängd olika färger och passar för alla spelnivåer tack vare den flexibla 3D-designen och den sexkantiga stoppningen som ger topprestanda till ett otroligt bra pris.

När du koordinerar spel med ditt lag är uppmärksamhet och kommunikation av yttersta vikt. Hjälmen Falcon 200 är lätt och har infällda öronsektioner för att optimera hörsel och frihet, så att spelarnas upplevelse aldrig hindras av spelet.

Därför har hjälmen Falcon 200 ett nätfoder från poly som ger en mjuk och lyxig känsla. Ventilationssystemet säkerställer ett svalt luftflöde runt huvudet för att förhindra överhettning. Dessutom innebär det expanderbara snörningssystemet att huvudskyddet kan anpassas för att passa alla former och storlekar.

Storlekarna sträcker sig från småbarn till stora barn, och de tillgängliga färgerna är: svart/grön, royal, voltgrön, svart/silver, fizzgrön och elblå. Om du letar efter ett junior huvudskydd som ger utmärkt valuta för pengarna, har du hittat det på Falcon 200.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 8552530
Färg röd
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Sortiment Falcon

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)