Rugbyhjälm Gilbert Falcon 200

Rugbyhjälm Gilbert Falcon 200

Börjar på: 489,71 kr

456,90 kr

-7%
Upptäck Rugbyhjälmen Gilbert Falcon 200, ett prisvärt huvudskydd för rugby med en mängd funktioner och fördelar.

Slut i lager

Beskrivning

Rugbyhjälm Gilbert Falcon 200

Om du letar efter det bästa huvudskyddet för rugby till ett överkomligt pris har du precis hittat det. Huvudskyddet Gilbert Falcon 200 är fullpackat med funktioner och fördelar, men till ett mycket överkomligt pris.

När du spelar rugby vill du kunna koncentrera dig helt på spelet, utan att behöva oroa dig för din utrustning. Huvudskyddet Falcon 200 är utformat speciellt för rugby och ger dig total trygghet när du ger dig ut på planen.

Den flexibla 3D-designen och den sexkantiga stoppningen med infällda öronsektioner ger ett starkt försvar så att spelarna kan kommunicera bättre, så att du kan koncentrera dig på din prestation. Det elastiska snörningssystemet och den formgjutna skumkonfigurationen ger en flexibel passform som ger komfort och stabilitet för alla huvudformer och storlekar.

Under en intensiv match kan rugbyspelarnas kroppstemperatur stiga kraftigt och med extra huvudbonader kan detta vara obekvämt och hämma deras prestation. Falcon 200 hanterar detta problem genom att inkludera små hål runt huvudskyddet för att optimera huvudventilationen.

Hjälmen Falcon 200 finns i storlekarna Small till Extra Large och i ett brett utbud av färger: svart/grön, royal, voltgrön, svart/silver, fizzgrön och electric blue, för att passa alla smaker.

Om du vill besegra rädslan och ta kontrollen är Falcon 200 den perfekta lösningen.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 8552530
Färg röd
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Falcon