Black Friday: all United Rugby Championship rugbyutrustning på specialerbjudande

Black Friday startar på House of Rugby! Upptäck alla produkter kopplade till lagenUnited Rugby Championship! Hemleverans på mindre än 24 timmar!

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Black Friday iUnited Rugby Championship

Black Friday är en särskilt spännande tid för rugbyfans som följer United Rugby Championship (URC), eftersom den erbjuder en oöverträffad möjlighet att köpa de officiella tröjorna från sina favoritlag clubs till otroligt reducerade priser. Fansen kan se fram emot fantastiska erbjudanden på hemma-, borta- och till och med specialutgåvor av tröjor, som stolt bär URC-lagens distinkta färger och logotyper. clubs är också aktivt involverade i Black Friday -spelet och erbjuder exklusiva rabatter, kampanjpaket inklusive fanartiklar som halsdukar, kepsar och nyckelringar samt godsaker för att stärka supportrarnas känsla av tillhörighet. Denna kampanjperiod är det perfekta tillfället för fans att visa sin orubbliga hängivenhet till sitt lag och samtidigt göra betydande besparingar. Att köpa officiella produkter garanterar också överlägsen kvalitet samtidigt som man direkt stöder clubs, vilket stärker det känslomässiga bandet mellan fans och deras älskade lag.

Från Black Friday till europeiska arenor: URC-fansen redo för en spännande säsong

Black Friday går långt utöver tröjor, eftersom det erbjuder United Rugby Championship fans möjlighet att förbereda sig för en spännande rugbysäsong genom en mängd olika rugbyrelaterade produkter. Under den här perioden flockas fansen kring merchandise som halsdukar, flaggor, muggar och nyckelringar, som alla stolt visar emblemen och färgerna hos deras favoritlag RCU clubs. Dessutom innehåller Black Friday -erbjudandena ofta matchdagsprodukter som fällbarages -säten för läktaren, vattentäta jackor för att trotsa det europeiska vädret och till och med ryggsäckar för att bära allt du behöver till stadion. Som ett resultat av detta förbereder sig URC-fansen för några minnesvärda ögonblick på europeiska arenor, tar en aktiv del i Black Friday samtidigt som de stärker sitt engagemang för sina URC-lag. Denna kampanjperiod markerar starten på en rugbysäsong som lovar att bli full av spänning, oförglömliga ögonblick och passionerat stöd förUnited Rugby Championship lagen .