Damtröja med huva i fleece och dragkedja Under Armour Rival

Damtröja med huva i fleece och dragkedja Under Armour Rival

Börjar på: 720,31 kr

543,59 kr

-25%
Ultimat komfort med Under Armour Rival zip fleece hoody för damer. Håll dig på topp med stil och prestanda.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 720,31 kr

543,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damtröja med huva i fleece och dragkedja Under Armour Rival

Gör dig redo för det kalla vädret med stil i denna fleecehoodie från Under Armour. Denna sweatshirt är speciellt utformad för kvinnor och är både bekväm och moderiktig. Med sin praktiska dragkedja och justerbara huva skyddar den dig från väder och vind.

Under Armour Rival Women's zip-up fleece hoodie är tillverkad av högkvalitativa material för att hålla dig mjuk och varm, samtidigt som den är lätt och andas. Den smala passformen omfamnar de kvinnliga kurvorna perfekt och framhäver din silhuett.

Förutom att vara bekväm och snygg är denna sweatshirt också mycket funktionell. Med de praktiska sidofickorna kan du förvara dina småsaker säkert och tryggt. Dragkedjan gör att du kan bära den på många olika sätt, beroende på humör och utomhustemperatur.

Under Armour är känt för sina högpresterande sportkläder, och den här sweatshirten är inget undantag. Oavsett om det är för ett träningspass utomhus eller en avslappnad utflykt, kommer den att vara din allierade för att hålla dig varm och torr. Den diskreta logotypen på bröstet ger en extra touch av stil till den här redan snygga sweatshirten.

Fleecehoodien med dragkedja för damer från Under Armour Rival finns i en rad olika färger och passar alla stilar. Bär den med legging för en sportig outfit eller med jeans för en mer avslappnad look. Med sin mångsidighet och kvalitet kommer den snabbt att bli ett måste i garderoben.

Kort sagt, Under Armour Rival fleecehoodie med dragkedja för damer är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera komfort, stil och funktionalitet. Låt inte kylan stoppa dig, ta på dig denna sweatshirt och glänsa i alla dina utomhusaktiviteter.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1369853-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva