Joggingdräkt för kvinnor Under Armour Rival terry

Joggingdräkt för kvinnor Under Armour Rival terry

Börjar på: 600,26 kr

457,40 kr

-24%
Dominera ditt träningspass med komforten och stilen i Under Armour women's jogging Rival Terry.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 600,26 kr

457,40 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Joggingdräkt för kvinnor Under Armour Rival terry

Under Armour Rival terry jogging för kvinnor är ett måste för alla aktiva kvinnor som letar efter bekväma, trendiga kläder för sina träningspass. Designad av det kända märket Under Armour, denna jogging kombinerar kvalitet, stil och prestanda för att stödja dig i alla dina sportaktiviteter.

Med sin feminina skärning och mjuka frotté erbjuder denna jogging optimal komfort samtidigt som den framhäver din figur. Lätt och ventilerande, du kommer att kunna röra dig fritt och hålla dig torr även under de mest intensiva träningspassen.

Under Armour är känt för sina högkvalitativa sportkläder, och Rival terry är inget undantag. De är tillverkade av material av högsta kvalitet och är slitstarka och tåliga för att ta dig med på alla dina sportäventyr.

Oavsett om du gillar löpning, yoga eller fitness, kommer Under Armour Rival terry women's jogging att vara din perfekta allierade. Den har praktiska detaljer som sidofickor för dina viktigaste saker och ett elastiskt midjeband för perfekt passform.

Men denna jogging har mer att erbjuda än sportprestanda. Med sin eleganta, moderna design kan den också bäras varje dag för en avslappnad, trendig look. Så du kan enkelt gå från gymmet till en utekväll med vännerna utan att kompromissa med din stil.

Så damer, om ni letar efter en bekväm, högpresterande och snygg jogging, behöver ni inte leta längre. jogging Under Armour Rival terry är något för dig. Lägg till den i din sportgarderob nu och dra nytta av alla fördelar den har att erbjuda för att hjälpa dig att briljera i dina fysiska aktiviteter samtidigt som du håller dig i framkant av modet.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1369854-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)