Fleecetröja med rund halsringning för kvinnor Under Armour Rival

Fleecetröja med rund halsringning för kvinnor Under Armour Rival

Börjar på: 600,26 kr

548,16 kr

-9%
Fleecetröja med rund halsringning för damer Under Armour Rival, den perfekta kombinationen av komfort och stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 600,26 kr

548,16 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Fleecetröja med rund halsringning för kvinnor Under Armour Rival

Under Armour Rival women's crew neck fleece sweatshirt är ett måste för aktiva kvinnor som letar efter komfort och stil. Denna sweatshirt är designad av det kända märket Under Armour och tillverkad av högkvalitativa material för att ge dig en bekväm och hållbar port -upplevelse.

Med rund halsringning är denna sweatshirt perfekt för kyliga dagar när du behöver ett extra lager för att hålla dig varm. Den mjuka, varma fleecen håller dig mysig och varm, medan den eleganta, feminina designen ger din outfit en touch av stil.

Sweatshirten Under Armour Rival är speciellt utformad för kvinnor, med en smal passform som smickrar den kvinnliga figuren. Oavsett om du bär den under träningspasset eller för en avslappnad dag ute, kommer denna sweatshirt att ge dig optimal komfort utan att kompromissa med din stil.

Under Armour är ett välkänt varumärke inom sportvärlden och har fokuserat på prestanda vid utformningen av denna sweatshirtaccent. Fleecetyget andas och transporterar bort fukt för att hålla dig torr och bekväm under dina mest intensiva träningspass. Dessutom ser den integrerade antiodörtekniken till att du håller dig fräsch hela dagen.

Denna Under Armour Rival fleecetröja med rund halsringning för damer finns i en rad trendiga färger och är ett mångsidigt tillskott till din garderob. Oavsett om du springer, vandrar yoga eller bara kopplar av hemma, kommer denna sweatshirt att hålla dig mysig och varm samtidigt som du ser snygg och elegant ut.

Kort sagt, om du letar efter en bekväm, högpresterande och snygg sweatshirt, behöver du inte leta längre än Under Armour Rival women's crew neck fleece sweatshirt. Lägg till den i din samling idag och njut av den komfort och stil den erbjuder.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1369856-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)