Huvtröja med dragkedja Under Armour Fleece®

Huvtröja med dragkedja Under Armour Fleece®

Börjar på: 856,99 kr

605,52 kr

-29%
Håll värmen med stil med Under Armour Fleece® hoodie, det perfekta valet för en sportig och trendig look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

605,52 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Huvtröja med dragkedja Under Armour Fleece®

Under Armour Fleece® sweatshirt med huva och hel dragkedja är ett måste för alla som älskar sport och komfort. Med sin moderna design och banbrytande teknik är denna sweatshirt det perfekta valet för att hålla dig varm och torr under dina mest intensiva träningspass.

Denna sweatshirt tillverkas av det världsberömda varumärket Under Armour och är utformad för att uppfylla de högsta kraven på prestanda och kvalitet. Mjukt, varmt fleecetyg ger ultimat komfort och en mjuk känsla mot huden, medan Under Armour Fleece®-tekniken transporterar bort fukt för att hålla dig torr och bekväm.

Den justerbara huvan med dragsko ger dig skydd mot väder och vind, medan dragkedjan ger dig en skräddarsydd passform och extra ventilation när du behöver det. Ribbade muddar i ärmslut och nederkant ger en åtsittande passform och håller kylan ute.

Logotypen Under Armour visas stolt på bröstet, vilket ger en touch av stil och bekräftar den här sweatshirtens premiumkvalitet. Oavsett om du tränar på gymmet eller kopplar av hemma kommer den här huvtröjan att hålla dig varm och torr samtidigt som den ger en trendig och sportig look.

Låt inte det kalla vädret stoppa dig i din strävan efter prestanda och stil. Välj Under Armour Fleece® full-zip hoody och ta fram din atletiska sida med självförtroende och komfort. Denna sweatshirt finns i en mängd olika färger och är ett måste för varje sportgarderob. Beställ den nu och var redo för alla utmaningar.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1373357-600
Färg vinröd/svart
Färg Violett
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen