Shorts för kvinnor Under Armour Rival fleece

Shorts för kvinnor Under Armour Rival fleece

Börjar på: 420,19 kr

397,97 kr

-5%
Ta dig an vintern med stil i Rival-fleeceshortsen frånUnder Armour, som ger oöverträffad värme och komfort.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 420,19 kr

397,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för kvinnor Under Armour Rival fleece

Upptäck komfort och prestanda med damshortsen Under Armour Rival Fleece. Denna produkt är det perfekta valet för aktiva kvinnor som letar efter ett plagg som är både snyggt och funktionellt. Med det världsberömda varumärket Under Armour kan du vara säker på överlägsen kvalitet och avancerad teknik som följer med dig i alla dina aktiviteter.

Damshortsen Under Armour Rival Fleece är designade för att erbjuda oöverträffad komfort. De är tillverkade av högkvalitativt fleecetyg och är mjuka att ta på och känns varma och bekväma. Dessutom har de Moisture Transport System-teknik som transporterar bort svett från huden och håller dig torr och bekväm under dina mest intensiva träningspass.

Förutom att vara bekväma ger dessa shorts också stor rörelsefrihet. Den smala passformen och stretchtyget gör att du kan röra dig enkelt och utan obehag. Så du kan koncentrera dig helt på dina träningspass utan att behöva oroa dig för din outfit.

Damshortsen Under Armour Rival Fleece är också extremt mångsidiga. Oavsett om du tränar inomhus eller utomhus kommer dessa shorts att vara din perfekta allierade. Det elastiska midjebandet med dragsko garanterar en perfekt passform, medan sidofickorna gör att du kan förvara små föremål på ett säkert sätt.

Förutom sin tekniska prestanda ser dessa shorts också bra ut. Med sin Under Armour -logotyp på benet och feminina skärning ger de en touch av stil till dina sportkläder. Du kan bära dem ensamma eller kombinera dem medautres Under Armour för en komplett och trendig look.

Kort sagt, Under Armour Rival Fleece damshorts är ett måste för aktiva kvinnor som vill kombinera komfort, prestanda och stil. Med sin oöverträffade kvalitet och banbrytande teknik hjälper de dig att tänja på dina gränser och uppnå dina mål. Vänta inte längre och unna dig dessa shorts från det kända märket Under Armour för ännu effektivare och roligare träningspass.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1376257-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen