Kapsyl nr 1 France Olympique Paris 2024

Kapsyl nr 1 France Olympique Paris 2024

550,93 kr

432,04 kr

-22%
Förbättra dina look sportkläder med Le Coq Sportif O Training basebollkeps. Ett måste för mode- och sportfans.

Från samma modell :

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Kapsyl nr 1 France Olympique Paris 2024

Basebollkepsen Le Coq Sportif O Training är ett måste för alla sport- och modeintresserade tous. Med sin klassiska design och ikoniska logotyp förkroppsligar elle perfekt den sportigaesprit från varumärket Le Coq Sportif.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark, vilket gör den till det perfekta valet för dina sportaktiviteter utomhus. Elle har också ett antal ventilationsöglor för förbättrad luftcirkulation och optimal komfort.

Kepsen har en både tidlös och modern design med en justerbar skärning som passar alla huvudstorlekar. Så du kan bära den både på träningen och i vardagen. Den mångsidiga stilen passar perfekt till alla dina outfits.

Den broderade Le Coq Sportif -logotypen på framsidan ger en touch av färg och dynamik till den här kepsen. Den visar också ditt engagemang för ett kvalitetsmärke som är känt över hela världen för sin expertis och sitt engagemang för sport.

Oavsett om du är ett basebollfan eller bara letar efter en trendig, bekväm keps är Le Coq Sportif O Training basebollkeps gjord för dig. Lägg till den i din samling av sporttillbehör idag!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410115
Färg marshmallow
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024