Kapsyl France Olympique Paris 2024

Kapsyl France Olympique Paris 2024

550,93 kr

432,04 kr

-22%
Upptäck N°1 basebollkeps Le Coq Sportif O Training, ett måste för alla fans av det berömda franska varumärket.

Från samma modell :

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Kapsyl France Olympique Paris 2024

Basebollkepsen N°1 Le Coq Sportif O Training är ett måste för alla tous fans av varumärket Le Coq Sportif. Kepsen har en snygg, elegant design och är försedd med den berömda cockerel-logotypen, varumärkets symbol sedan det grundades 1882. Den är tillverkad av högkvalitativa material och elle kombinerar komfort och stil för en sportig och trendig look.

Med sin böjda skärm och justerbara storlek anpassar sig denna keps till alla huvuden och ger dig en perfekt passform. elle är perfekt för utomhusaktiviteter och ger ett effektivt skydd mot solen samtidigt som den erbjuder optimal ventilation tack vare de broderade öljetterna på sidan.

Oavsett om du är ett stort basebollfan eller bara letar efter en modeaccessoar kommer basebollkepsen N°1 Le Coq Sportif O Training att vara din dagliga följeslagare. Dess tidlösa stil och oklanderliga kvalitet gör den till ett måste för tous fans av varumärket.

Sätt en stilfull prägel på din outfit med denna N°1 basebollkeps Le Coq Sportif O Training, det perfekta valet för soliga dagar och sportaktiviteter. Finns i en rad olika färger, elle kommer att vara det perfekta komplementet till alla dina casual outfits.

Förlita dig på kunskapen och expertisen hos varumärket Le Coq Sportif genom att välja denna N°1 O Training basebollkeps. Du kommer inte att kunna klara dig utan den! Så vänta inte längre och lägg till den i din samling av sportkläder och accessoarer.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410116
Färg insignia blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024